Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lahjoo brändiuskollisia Note7:n vaihtajia

Puhelinvertailu

Samsung lahjoo brändiuskollisia Note7:n vaihtajia
Samsungin katastrofaalinen akkuongelma johti paitsi miljardien tappioon niin myös luottamuspulaan. Samsungin kuoppaamispäätöksen jälkeen tehty kyselytutkimus osasi kertoa, että peräti 40% Samsungin puhelimia omistavista voi jättää yhtiön laitteet ikiajoiksi. Samsungilla on kuitenkin taskussa ässä, joka merkitsee enemmän kuin brändiuskollisuus.

Jopa uskollisimpien kuluttajien päät voi saada käännytettyä yhdellä asialla, ja kyseessähän on tietysti raha. Samsung jakaakin nyt Yhdysvalloissa 100 dollarin alennuskuponkeja Note7:n palauttaville asiakkaille, jotka päättävät pysyä Samsungin laitteissa. Ja jos valinta olisi jo muutenkin osunut Galaxy-laitteeseen, niin sen parempi.

Satasen alennuksen lisäksi luonnollisesti vaihtokaupassa saa muutenkin takaisin enemmän tai vähemmän valuuttaa, sillä Note7 on Samsungin älypuhelinmalliston kallein laite. Suomessa ei ole ainakaan tähän mennessä tiedotettu vastaavasta kampanjasta. Tosin Suomessa laitetta ei kerettykään tuoda virallisesti myyntiin.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja