Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung neuvoo suomalaisia: Näin peruutat Galaxy Note 7 -tilauksen

Manu Pitkänen

Samsung neuvoo suomalaisia: Näin peruutat Galaxy Note 7 -tilauksen
Vaikka Samsung Galaxy Note 7:n tuotanto ja maailmanlaajuinen myynti ehdittiin peruuttaa ennen kuin laite lanseerattiin Suomessa, tarjoaa Samsung siitä huolimatta suomalaisille asiakkaille mahdollisuutta vaihtaa tilatun laitteen Galaxy S7:ään tai Galaxy S7 edgeen. Kauppa on myös mahdollista peruuttaa, jolloin rahansa saa takaisin.

"Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Vaikka Galaxy Note7:n myynti ei ole alkanut Suomessa, kehotamme kaikkia Galaxy Note7:n silti omistavia varmuuskopioimaan tietonsa, sulkemaan puhelimen ja lopettamaan sen käytön", sanoo Samsung Electronics Nordicin mobiililiiketoimintaa johtava Lars Jansson.

Samsung kertoo tekevänsä jälleenmyyjien ja operaattoreiden kanssa yhteistyötä varmistaakseen, että suomalaiset asiakkaat voivat vaihtaa Galaxy Note7 -tilauksensa Galaxy S7:ään tai Galaxy S7 edgeen. Laitteiden hintaero luvataan korvata. Mikäli tarjottu vaihtoehto ei miellytä, voi kaupat myös purkaa ja saada rahansa takaisin.

Mikäli Galaxy Note 7:n on hankkinut ulkomailta, kehottaa Samsung ottamaan yhteyttä asiakastukeen (p. 030-6227515). Mikäli puhelimen on hankkinut suomalaisen operaattorin tai muun jälleenmyyjän kautta, suosittelee Samsung ottamaan heihin yhteydessä tilauksen muuttamiseksi. Samsung.com-verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten osalta Samsung ottaa itse yhteyttä lähipäivinä.Lisätietoja kerrotaan Samsungin verkkosivujen kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja