Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotimainen uutuuspeli Shadow Bug Rush nousi Applen suosikkeihin

Sami Koivunen

Kotimainen uutuuspeli Shadow Bug Rush nousi Applen suosikkeihin
Muro Studiosin viime viikolla Androidille ja iOS:lle julkaisema Shadow Bug Rush on yltänyt usealle Applen kuratoimalle App Store -suosikkilistalle.

Shadow Bug Rushia voisi kuvailla persoonalliseksi tasohyppelypeliksi, jossa on paljon sisältöä. Ensimmäinen Shadow Bug -peli julkaistiin iOS:lle huhtikuussa. Rush-versio eroaa alkuperäisestä sillä, että pelissä on nyt loputtomasti satunnaisesti vaikeutuvia kenttiä.

Apple on jo valinnut pelin mm. viikon ilmaiseksi sovellukseksi ja eilen molemmat Shadow Bug -pelit olivat esittelyssä Yhdysvaltojen App Storen etusivulla.

Shadow Bug sai alkunsa Aalto-yliopistolla opiskelijaprojektina. Pelin takaa löytyvät Kim Valori (ohjelmointi), Juha Ylimäki (taide) ja Veli Laamanen (äänet) perustivat Muro Studiosin viime vuonna.

Shadow Bug Rushin voi ladata Androidille Google Play -kaupasta ja iOS:lle App Storesta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja