Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tinder-kuvien valinta vaikeaa? Uusi ominaisuus valitsee parhaimman profiilikuvan

Manu Pitkänen

Tinder-kuvien valinta vaikeaa? Uusi ominaisuus valitsee parhaimman profiilikuvan
Piti siitä tai ei, niin Tinderissä seuranhaku perustuu kuvien synnyttämiin ensivaikutelmiin. Näin ollen ei ole yhdentekevää, millaisia kuvia Tinder-profiiliin lataa ja minkä kuvista laittaa muille ensimmäiseksi näkyväksi profiilikuvaksi.

Tinderin käyttäjillä ei ole välttämättä minkäänlaista näkemystä siitä, että millä kuvalla saisi parhaiten kalastettua itselleen parhaiten pyyhkäisyjä oikealle ja sitä kautta enemmän "matcheja". Tinder kerää kuitenkin jatkuvasti dataa sovelluksen käyttäjistä, joten sillä on myös paras tieto mitkä kuvat toimivat parhaiten ja mitkä eivät. Käyttäjillä ei ole kuitenkaan ollut mahdollisuutta hyödyntää tätä dataa.

Nyt tilanne on muuttunut, sillä Tinder kertoo ottaneensa käyttöön uuden algoritmin, joka vaihtaa profiilikuvaasi toteutuneiden pyyhkäisyjen perusteella. Mikäli joku muu kuin profiilikuvasi kerryttää hyvin pyyhkäisyjä oikealle, muuttaa algoritmi automaattisesti profiilikuvasi paremmin toimivaan kuvaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja