Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlelta uusia ominaisuuksia Kuvat-sovellukseen

Matti Vähäkainu

Googlelta uusia ominaisuuksia Kuvat-sovellukseen
Google on uusinut omaa Kuvat-kuvapalveluaan. Hakujätti on tuonut nyt kaikkiaan neljä uutta ominaisuutta, jotka löytyvät niin iOS-, Android- kuin web-sovelluksesta.

Ensimmäisenä on Googlen uusi muisto-ominaisuus, joka tuo esiin henkilöihin perustuvia kuvia aikojen takaa, jolloin samojen henkilöiden vanhempien kuvien etsimiseen ei tarvitse käyttää aikaa. Toinen ominaisuus, joka kokoaa myös kuvia yhteen on kohokohdat, jossa saman henkisiä kuvia kootaa yhteen viimeajoilta.

Jo aiemmin Google Kuvat on osannut tehdä joukosta kuvia animaatioita, mutta uusi ominaisuus tuo kortteihin myös animaatioita, jotka on koostettu videoista. Neljäntenä ominaisuutena on kuvien kääntö. Sovellus ehdottaa kuvien kääntämistä oikein päin automaattisesti, joka vähentää monissa tapauksissa yksitoikkoista kääntelyurakkaa.

Uudet ominaisuudet löytyvät jo nyt iOS-, Android- ja web-sovellusten uusista versioista.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja