Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus jatkaa kohua herättäneellä näyttöpaneelilla

Puhelinvertailu

OnePlus jatkaa kohua herättäneellä näyttöpaneelilla
OnePlussan tämänvuotinen huippumalli oli kenties yhtiön tähän asti onnistunein laite. Vaikka lippulaivantappajaksi kutsuttu alkuperäinen OnePlus-älypuhelin sai aikaan kulttikiinnostuksen, niin uusi OnePlus 3 on ehkä vielä onnistuneempi tuote.

Tämä ei tietysti tarkoita, etteikö laitteessa olisi ollut ongelmia. Arvostelijat nostivat esiin muistinhallinnan, joka ei onnistunut käyttämään hyväkseen kaikkea kuutta gigatavua RAM-muistia parhaalla tavalla, mutta erityisesti kohua herätti näyttö, johon varsinkin Anandtech kiinnitti kovasti huomiota.

Vaikka kyseessä on Full HD -paneeli, niin sen pikselitarkkuutta ei otettu sylkykupiksi, vaan eripuraa aiheutti lähinnä näytön värientoisto. Yhtiö kuitenkin sai jopa Anandtechin arvostelijat puolelleen, kun julkaisivat päivityksen, joka mahdollisti sRGB-tilan.


Lopulta kaikki menikin suhteellisen hyvin OnePlussan kannalta ja niinpä yhtiöstä kerrotaan, että he jatkavat Optic AMOLED -nimellä tunnetun näytön käyttämistä myös jatkossa. Yhtiön keulamies Carl Pei on kertonut hiljattain Twitterissä, että yhtiö kehittää näyttöä yhä edespäin ja luottaa siihen myös jatkossa. Niinpä voidaan odottaa, että mikä tahansa tuleva puhelin onkaan (OnePlus 3S/4?), niin siitä löytyy Optic AMOLED -näyttö, joka tarjoaa yhtiön mainospuheiden mukaan helppolukuisen, väririkkaan ja -tarkan tuloksen pienellä energiankulutuksella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja