Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajalta ensimmäinen Clear Sight -kaksoiskamera

Puhelinvertailu

Kiinalaisvalmistajalta ensimmäinen Clear Sight -kaksoiskamera
Kiinalaisvalmistaja Xiaomi valmistelee uuden Mi-brändiin sijoittuvan huippupuhelimen julkistamista. Hiljattain esitellyn uuden Mi 5s -mallin isoveli Mi 5s Plus tuo mukanaan uutta kamerateknologiaa.

Kuten iPhonesta, myös Mi 5s -mallista tulee siis pian olemaan kaksi eri versiota, joita erottaa paitsi koko niin myös kamera. Applen tapaan Xiaomi on päättänyt laittaa isompaan Plus-malliin niin ikään tuplakameran.
Xiaomi käyttää tuplakamerassa Qualcommin kehittämää Clear Sight -kamerateknologiaa. Kiinalaisyhtiö onkin ensimmäinen valmistaja, joka tuo markkinoille Qualcommin syyskuussa esittelemän teknologian. Clear Sight -alusta luottaa yhteen mustavalkoiseen ja yhteen värilliseen kameraan, joiden kuvat yhdistetään yhdeksi paremmaksi kuvaksi.

Qualcommin mukaan kamera mahdollistaa tarkemmat kuvat, vähemmän kohinaa ja paremman toiminnan vähäisessä valossa.

Mi 5s Plussan muihin ominaisuuksiin kuuluu sisarmallinsa tavoin uusi huippunopea Qualcomm 821 -piiri, Full HD -näyttö ja Quick Charge 3.0 -pikalataus. Näytön kokoa on kasvatettu 5,15 tuumasta 5,7 tuumaan ja akkua 3200 milliampeeritunnista 3800:aan. Mi 5s Plus tulee saataville kahdella RAM-muisti/tallennustilavaihtoehdolla (4GB RAM + 64GB ROM ja 6GB RAM+ 128 GB ROM).

Suomeen saapumisesta ei ole tässä vaiheessa tietoa, mutta Qualcommin kameratekniikka käyttäviä puhelimia tulee varmasti jatkossa myyntiin laajemmin – ja myös Suomeen.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja