Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung käynnisti 10 nanometrin tuotannon

Manu Pitkänen

Samsung käynnisti 10 nanometrin tuotannon
Samsung on aloittanut järjestelmäpiirien massatuotannon uudella 10 nanometrin tuotantotekniikalla. Ensimmäiset uutta tuotantotekniikkaa hyödyntävät kuluttajatuotteet tulevat saataville Samsungin mukaan ensi vuoden alussa.

Samsung ei vahvistanut mitä järjestelmäpiirejä se on alkanut valmistaa 10 nanometrin tekniikalla, mutta oletettavasti kyseessä on yhtiön omasta Exynos-malliston piiristä ja / tai Qualcommin Snapdragon 830 -piiristä, joita yhtiön on sanottu aikovan käyttää ensi vuoden alussa esiteltävässä uudessa Galaxy S -älypuhelimessa. Samsung kehuu olevansa alan ensimmäinen, joka on aloittanut massatuotannon 10 nanometrin tekniikalla.

Nykyiseen 14 nanometrin tekniikkaan verrattuna uusi tuotantotekniikka parantaa piirien transistoritiheyttä parhaimmillaan 30 prosentilla ja suorituskykyä 27 prosentilla. Piirisuunnittelijat voivat vaihtoehtoisesti pienentää piirien energiankulutusta 40 prosentilla tekniikan edistysaskeleiden ansiosta. Samsungin suunnitelmana on esitellä vuoden kuluttua toisen sukupolven 10 nanometrin tekniikka, jossa suorituskykyä on optimoitu entistä paremmaksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja