Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Keskustelun avaaminen vaikeaa? Messengerin uusi ominaisuus auttaa

Manu Pitkänen

Keskustelun avaaminen vaikeaa? Messengerin uusi ominaisuus auttaa
Messenger-keskusteluiden aktivoimiseksi Facebook testaa pikaviestipalvelussaan parhaillaan uutta ominaisuutta, jossa käyttäjälle ehdotetaan hyvää keskustelunavausta vastapuolen päivitysten perusteella.

"Keskustelunavaukset" on vasta testivaiheessa, joten vain pieni osa palvelun miljardista käyttäjästä pystyy käyttämään sitä. Messengerin ehdottamat keskusteluavaukset perustuvat vastapuolen Facebookissa tekemiin tilapäivityksiin. Mikäli ystäväsi on käynyt jossain paikassa, kuunnellut musiikkia tai kertonut tekemisistään muuten Facebookissa, näyttää Messenger hänen nimensä alla päivitykseen liittyvää tietoa.

Ominaisuus on sijoitettu kotinäytölle omaksi osiokseen.

Facebookin ajatuksissa on lisätä Messenger-aktiivisuutta myös muilla tavoin. Kehitteillä on esimerkiksi Rooms-niminen ominaisuus, joka toimisi avoimen chat-ryhmän tavoin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja