Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi jälleen uuden iOS-beetan kaikille

Puhelinvertailu

Apple julkaisi jälleen uuden iOS-beetan kaikille
Apple jatkaa iOS 10:n uudistamista melkoisen tappavalla tahdilla. Beetaversioita on julkaistu iOS 10.1:lle jo ennen tämänpäiväistä julkaisua neljä kappaletta, mutta korjattavaa ja uudistettavaa löytyy yhä.

Uusi iOS 10.1 beta 5 on nyt saatavilla kaikille Apple-laitteiden käyttäjille, olipa kyseessä kehittäjä tai tavallinen käyttäjä. Päivitys kuitenkin vaatii tuetun laitteen, joita ovat tässä vaiheessa vain iPhone 7 ja iPhone 7 Plus. Koska kyseessä on beetaversio, niin käyttäjän täytyy olla rekisteröitynyt myös Applen beetaohjelmaan.

Apple ei kerro juuri uusimman päivityksen uudistuksista, mutta mikäli et ole päivittänyt iOS 10.1.een vielä, niin sen myötä tarjolle tulee Applen kehuma potrettimoodi kameraan. Tämä tosin vaatii iPhone 7 Plussan kaksoiskameran. Lisäksi päivityksissä tulee tietysti mukana tusinoittain korjauksia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.