Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 7 -käyttäjille voi napsahtaa sakkoja – Samsung jalkautui lentokentille

Manu Pitkänen

Galaxy Note 7 -käyttäjille voi napsahtaa sakkoja – Samsung jalkautui lentokentille
Yhdysvaltain liikenneministeriö ilmoitti viime viikolla kieltävänsä Galaxy Note 7:n ottamisen mukaan maassa lentäville lennoille. Kielto koskee niin suljettuja kuin päällä olevia puhelimia, joten laitetta ei saa missään muodossa ottaa mukaan lentomatkoille. Määräystä rikkoville voidaan antaa sakko tai jopa vankeutta matkustusturvallisuuden vaarantamisen takia.

Samsung on ottanut tilanteesta onkeensa ja alkanut pystyttää vilkkaasti liikennöidyille lentokentille erityisiä asiakaspalvelupisteitä, joissa asioimalla oman Galaxy Note 7 -puhelimensa voi vaihtaa toiseen laitteeseen. Puhelinvaihtopisteet on sijoitettu ennen turvatarkistusta. Samsungin on havaittu vaihtavan puhelimia ainakin eteläkorealaisilla, australialaisilla ja yhdysvaltalaisilla lentokentillä.

Laitteen vaihtamisen lisäksi pisteellä voi siirtää vanhaan puhelimeen tallennetut henkilökohtaiset tiedot uuteen laitteeseen. Palvelupisteessä ei välttämättä saa haluamaansa vaihtopuhelinta, varsinkin jos haluttu vaihtolaite ei ole Samsung-merkkinen, mutta puhelimen vaihtamalla pääsee ainakin lennolle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.