Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tinder Boost: Nosta profiilisi kaikkien muiden edelle

2
Manu Pitkänen

Tinder Boost: Nosta profiilisi kaikkien muiden edelle
Tinderin algoritmit on suunniteltu niin, että käyttäjille syntyisi mahdollisimman paljon matcheja – deittipalvelu toimii vain jos se oikeasti osaa yhdistää ihmisiä. Käytännössä Tinderin on havaittu esittävän korttilistassaan herkemmin niiden henkilöiden profiileja, joita muut käyttäjät ovat aiemmin pyyhkineet paljon oikealle.

Algoritmin kääntöpuolena on se, että mikäli pyyhkäisyjä oikealle ei tahdo tulla, alkaa profiili hiljalleen hautautua profiilipinon pohjalle ja matchien saaminen hankaloituu olennaisesti, koska profiili ei näy muiden Tinder-käyttäjien ruudulla. Deittipalvelu on kuitenkin keksinyt tähän sisäsyntyiseen ongelmaan lääkkeen: Tinder Boostin.

Tinder Boostilla seuranhakija voi ostaa itsensä profiilipinojen päällimmäiseksi, jolloin hänen oma profiilinsa saa normaalia enemmän näyttökertoja. Käytännössä tinderöijä ostaa itselleen siis parempaa näkyvyyttä ja nostaa tätä kautta todennäköisyyttä saada itselleen lisää matcheja. Ominaisuutta alettiin testata Australiassa syyskuussa ja nyt se ollaan ottamassa maailmanlaajuisesti käyttöön.


Tinder Boostin toiminta-aika on määritelty 30 minuutiksi. TechCrunchin tekemien havaintojen perusteella hinnat liikkuvat tällä hetkellä 1,99–3,99 dollarin välimaastossa, joten toimivaa hinnoittelumallia testataan edelleen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
eeva.tapanainen@windowslive.com (vahvistamaton)

2

Haen fiksua,kohteliasta,empaattista ja huumorintajuista,myös lenkkeilystä tykkäävää P.S Luonto kaikki kaikessa, tämmöstä miestä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja