Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple osallistuu MWC-messuihin – Nimi lipsahti verkkoon

Manu Pitkänen

Apple osallistuu MWC-messuihin – Nimi lipsahti verkkoon
Apple on harvinainen näky elektroniikkasektorin yhteisillä messuilla, joten yhtiötä ei ole pitkään aikaan edes oletettu nähtävän MWC-messuilla Barcelonassa tai CES-tapahtumassa Las Vegasissa. Sääntöön on kuitenkin tulossa poikkeus, sillä Apple on mainittu vuoden 2017 MWC:n osallistujalistassa.

Applen osallistumisen tultua ilmi, yhtiön nimi pyyhittiin pikaisesti pois listalta. Yhtiö tuskin on muuttanut mieltään osallistumisesta näin nopeassa ajassa, vaan on todennäköisempää Applen haluavan pitää mahdollisimman matalaa profiilia osallistumisensa suhteen. Uusia tuotelanseerauksia Applelta tuskin nähdään MWC:ssä, sillä yhtiö on ajoittanut julkaisut vuoden lopulle.

Osallistumisen taustalla lienee todennäköisemmin App Store -sovelluskaupan tai tekeillä oleva Planet of Apps -televisiosarja. Yhtiön standi löytyy vihjailevasti App Planet -alueelta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.