Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Räjähtävät Note7:t kiellettiin nyt myös junista ja busseista

Matti Vähäkainu

Räjähtävät Note7:t kiellettiin nyt myös junista ja busseista
Samsung on jo hyvän aikaa sitten lopettanut kokonaan Galaxy Note7:n myynnin ja valmistuksen, mutta edelleen markkinoilla on paljon laitteita, vaikka yhtiö ja yhteistyökumppanit ovat pyytäneet kuluttajia palauttamaan kaikki laitteet. Arvioiden mukaan markkinoilla on edelleen jopa miljoona Note7-laitetta, jotka ovat potentiaalisesti vaarallisia.

Hiljattain yhdysvaltain viranomaiset ovat kieltäneet kyseisen laitteen tuomista lentokoneisiin, johon vastauksena Samsung on perustanut lentokentille Note7:n vaihtopisteitä. Nyt BGR kertoo, että puhelin on kielletty myös Amtrakin junissa ja busseissa.

Yhdysvaltojen kansallinen rautatieyhtiö Amtrak on tiedotteessaan kertonut, että Galaxy Note7 ei ole enää sallittu junissa tai linja-autoissa. Note7:ää ei saa myöskään tuoda asemille tai asemalaitureille turvallisuusriskin takia.Toki turvallisuusriski on olemassa, mutta todennäköisesti Amtrak ei ryhdy valvomaan kieltoa samalla tavoin kuin FAA lentokoneita pelkästään siitä syystä, että samanlaista turvatarkastusta ei ole normaalisti käytössä. Ehkäpä huomautus bussissa räjähtävistä Note7-puhelimista saa kuitenkin muutaman kyseistä puhelinta vielä käyttävän palauttamaan laitteen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja