Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Miten Pixel pärjää iPhone 7:ää vastaan nopeudessa?

Puhelinvertailu

Video: Miten Pixel pärjää iPhone 7:ää vastaan nopeudessa?
Google esitteli hiljattain uuden Pixel-älypuhelimensa, joka saapuu iPhonen tapaan kahtena eri kokoversiona. Googlen mukaan Pixelistä löytyy muun muassa markkinoiden paras kamera, josta kertoo vakuuttava Dx0Mark-tulos, mutta miten on laitteen suorituskyvyn laita?

Sekä Pixelistä että suuremmasta Pixel XL:stä löytyy uusi huippunopea Snapdragon 821 -piiri, mutta aiemmat testit iPhone 7:stä kertovat, että Applella saattaa olla sanansa sanottavana suorituskykypuolella. Niinpä SuperSaf TV on julkaissut käyttöliittymän nopeustestin YouTubessa, joka pistää Pixelin ja iPhone 7 Plussan vastakkain.

Testi koostuu pääasiassa varsin yksinkertaisesta tosimaailman suorituskykytestistä, jossa puhelimet käyvät läpi sovelluksia ja niiden ominaisuuksia kelloa vastaan. Lisäksi videolla esitellään GeekBenchin tulokset, joissa iPhone on selkeästi niskan päällä.

Vaikka Pixel ottaa joissain sovelluksissa erävoittoja, niin erityisesti peleissä iPhone on selvästi nopeampi. Pixelin voitot ovat vain sekunnin osia, kun taas Apple ottaa voiton peleissä monien sekuntien erolla.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja