Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yhdysvallat menetti valta-asemansa: App Storen suurin markkina-alue vaihtui

Manu Pitkänen

Yhdysvallat menetti valta-asemansa: App Storen suurin markkina-alue vaihtui
Kiinasta on tullut liikevaihdolla mitattuna App Storen suurin markkina-alue, kertoo App Annien tuorein raportti.

App Storen kasvu Kiinassa viimeisen kahden vuoden aikana on ollut erittäin vahvaa. Kiinalaisten kuluttaman rahan määrä on kasvanut nelinkertaiseksi vuoden 2014 heinä-syyskuuhun verrattuna, minkä ansiosta Kiina on jo kasvanut jo Yhdysvaltoja suuremmaksi markkina-alueeksi. Yhdysvallat on ollut App Storen suurin markkina-alue sovelluskaupan lanseerauksesta lähtien.

Sovelluskehityksen näkökulmasta katsottuna monenkaan asian ei tarvitse muuttua, sillä Yhdysvallat ja Japani ovat edelleen kasvavia markkina-alueita. Kiinaa ei voi kuitenkaan enää jättää laskelmista pois markkina-alueen pienuuteen vedoten. Suurin osa Kiinan alueen liikevaihdosta syntyy mobiilipeleistä, mutta myös viihdesovellusten ja sosiaalisen median suosion on kasvanut.

Laajentuminen Kiinan markkinoille ei ole kuitenkaan aina täysin itsestään selvää. Esimerkiksi Netflixin suunnitelmat laajentua Kiinaan ovat kilpistyneet ulkomaisille mediayhtiöille asetettuihin säädöksiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja