Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajan kiiltävän vihreä M5 vuoti

Puhelinvertailu

Kiinalaisvalmistajan kiiltävän vihreä M5 vuoti
Kiinalaisvalmistaja Meizu tunnetaan paitsi Apple-kopioista, niin myös edullisista, mutta sitäkin kilpailukykyisemmistä laitteista. Kiinalaismarkkinoilla valmistajilla tuleekin olla minimaaliset katteet ja niitä voidaan odottaa myös tulevasta alemman keskihintaluokan puhelimesta.

Nyt tulevasta Meizu m5 -puhelimesta on vuotanut kuvia verkkoon. Uusissa kuvissa edullinen puhelin näyttäytyy varsin näyttävänä. Sekä kiiltävän vihreä että mattamusta puhelin näyttävät kovin tyylikkäiltä vaikkakin hyvin yksinkertaisilta.

Viimeksi yhtiö esitteli alle 200 euron m3e-puhelimen, joka saattaa järjestysnumerosta riippumatta olla m5:ttä paremmin varusteltu.

Nyt m5:n tekniikkaa on vuotanut GeekBenchin kautta ja se kertoo, että laite on varustettu mm. 2 gigatavulla RAM-muistia ja MediaTekin MT6750 -piirillä. Näiden tietojen mukaan se olisi sijoittumassa tekniikan ja todennäköisesti hinnan puolesta m3:n ja m3e:n väliin.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja