Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lupaa Galaxy Note 7:n ostajille jo Galaxy S8:aa tarjoushintaan

Manu Pitkänen

Samsung lupaa Galaxy Note 7:n ostajille jo Galaxy S8:aa tarjoushintaan
Galaxy Note 7 -fiaskon jälkeen Samsungilla ei ole oikein muita vaihtoehtoja kuin nöyrästi tarjota lojaaleina pysyneille asiakkaille mahdollisimman hyviä tarjouksia, jotteivät he vastaisuudessakaan siirtyisi kilpailijan kelkkaan. Kotimaassaan Samsung on jo tehnyt eleen kunnioittaakseen lojaaleina pysyneiden asiakkaiden päätöstä.

Note 7:n ostaneille kuluttajille Samsung on päättänyt tarjota Etelä-Koreassa mahdollisuutta päivittää puhelimensa ensi vuonna Galaxy S8:aan tai Galaxy Note 8:aan. Vaatimuksena on vain, että Galaxy Note 7:n tilalle otetusta Galaxy S7:stä on maksettu vaihtohetkeen mennessä puolet laitteen kokonaishinnasta. Samsung mainitsi Reutersin mukaan Galaxy Note 8:n päivitysvaihtoehtona, mikä osoittaa ainakin sen, ettei Note-brändiä ole päätetty kuopata kokonaan Note 7:n takia.

Tarjous on voimassa ainakin toistaiseksi vain Etelä-Koreassa. Vielä ei tiedetä, että aikooko Samsung tarjota samankaltaista päivitysmahdollisuutta myös esimerkiksi Yhdysvalloissa. Samsung arvioi aiemmin Galaxy Note 7:n aiheuttamien menetysten kohoavan ensi vuoden maaliskuuhun mennessä noin 5,5 miljardiin dollariin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja