>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Aina ei Applekaan onnistu – "myynti -70 %"

Manu Pitkänen

Aina ei Applekaan onnistu – myynti -70 %
Markkinatutkimusyhtiö IDC:n raportin mukaan Apple Watch -älykellon kappalemääräinen myynti putosi heinä-syyskuun aikana jopa 70 prosenttia. Samankaltaiseen suuntaan kehitys on kulkenut monella muullakin merkillä.

IDC:n selvityksen mukaan heinä-syyskuussa toimitettiin yhteensä 2,7 miljoonaa älykelloa, joista 1,1 miljoonaa oli Applen kehittämiä. Apple Watch on myynnin rajusta pudotuksestaan huolimatta selvä markkinaykkönen. Toiseksi suurimman markkinaosuuden kahmaisi itselleen hurjasti kasvanut Garmin, joka toimitti katsauskauden aikana 0,6 miljoonaa älykelloa. Garminin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa Forerunner- ja Fenix Chronos -nimisiä älykelloja.

Samsung onnistui kasvattamaan hieman myyntiään viime vuodesta. Sitä voidaan pitää jo itsessään hyvänä suorituksena, sillä kokonaismarkkina putosi samaan aikaan yli 50 prosenttia. Myyntivolyymeissä Samsung jäi 400 000 älykelloon.

Ensimmäinen varsinainen Android Wear -valmistaja löytyy IDC:n mittauksissa neljänneltä sijalta: Lenovo. Laitevalmistajien tyytymättömyys Android Wear -kellojen kysyntään on helppo ymmärtää, sillä Lenovokaan ei yltänyt kuin 100 000 kellon myyntiin. CNETin mukaan Lenovo, LG eikä Huawei aio julkaista tänä vuonna uusia Android-älykelloja. Huawein on kuitenkin kerrottu olleen kiinnostunut Samsungin Tizen-alustan käytöstä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.