Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 10.1 -päivityksen – Tämä on uutta

Manu Pitkänen

Apple julkaisi iOS 10.1 -päivityksen – Tämä on uutta
Apple on julkaissut iOS 10.1 -päivityksen mobiililaitteilleen. Uuden käyttöjärjestelmäversion voi ladata iPhoneensa tai iPadiinsa Asetukset-sovelluksen kautta (Asetukset > Yleiset > Ohjelmiston päivitys).

Kenties suurin iOS 10.1:n sisältämä uusi ominaisuus on saatavilla vain iPhone 7 Plussan omistajille: Portrait-kuvaustila. Kamerasovelluksesta löytyvän kuvaustilan ansiosta iPhone 7 Plussan kaksoiskamerajärjestelmää voi hyödyntää näyttävillä bokeh-efekteillä koristettujen lähikuvien ottamiseen. Kamera analysoi kuvassa näkyvien kohteiden etäisyyttä kameraan ja luodun syvyyskartan avulla varsinaisen kuvauskohteen tausta voidaan häivyttää sumentamalla. Näin tausta ei kilpaile kuvauskohteen kanssa katsojan huomiosta.
Portrait-tila on edelleen keskeneräinen, mistä Apple huomauttaa ominaisuuden ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. Päivitys sisältää myös Japanin joukkoliikennetietoja sekä uusia efektejä Viestit-sovellukseen.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja