Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 10.1 -päivityksen – Tämä on uutta

Manu Pitkänen

Apple julkaisi iOS 10.1 -päivityksen – Tämä on uutta
Apple on julkaissut iOS 10.1 -päivityksen mobiililaitteilleen. Uuden käyttöjärjestelmäversion voi ladata iPhoneensa tai iPadiinsa Asetukset-sovelluksen kautta (Asetukset > Yleiset > Ohjelmiston päivitys).

Kenties suurin iOS 10.1:n sisältämä uusi ominaisuus on saatavilla vain iPhone 7 Plussan omistajille: Portrait-kuvaustila. Kamerasovelluksesta löytyvän kuvaustilan ansiosta iPhone 7 Plussan kaksoiskamerajärjestelmää voi hyödyntää näyttävillä bokeh-efekteillä koristettujen lähikuvien ottamiseen. Kamera analysoi kuvassa näkyvien kohteiden etäisyyttä kameraan ja luodun syvyyskartan avulla varsinaisen kuvauskohteen tausta voidaan häivyttää sumentamalla. Näin tausta ei kilpaile kuvauskohteen kanssa katsojan huomiosta.

Portrait-tila on edelleen keskeneräinen, mistä Apple huomauttaa ominaisuuden ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. Päivitys sisältää myös Japanin joukkoliikennetietoja sekä uusia efektejä Viestit-sovellukseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja