>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp laajenee Skypen tontille – Videopuhelut otetaan käyttöön

Manu Pitkänen

WhatsApp laajenee Skypen tontille – Videopuhelut otetaan käyttöön
WhatsApp on ottamassa videopuhelut käyttöön, kertoo Android Police -verkkosivusto. WhatsApp ei ole itse viestinyt asiasta mitään, mutta ominaisuus on saatu toimimaan Android-sovelluksen uusimmilla beta-versioilla.

Mikäli uusimman beta-version lataaminen ei auta, voi videopuheluominaisuuden yrittää ottaa käyttöön tyhjentämällä WhatsApp-sovelluksen sisällön ja kirjautumalla palveluun uudelleen. Ennen toimenpiteen tekemistä kannattaa kuitenkin ottaa varmuuskopiot keskusteluista, jottet menetä tärkeitä tietojasi. Ominaisuus ei toisaalta ole tarkoitettu vielä käytettäväksi, joten fiksuinta olisi odottaa siihen asti, että ominaisuus otetaan käyttöön sovelluksen vakaassa versiossa.

Videopuheluita voi soittaa WhatsAppin kautta vain jos vastaanottajakin on ottanut ominaisuuden käyttöön. Mikäli vastaanottaja ei ole aktivoinut ominaisuutta, muuttuu puhelu pelkäksi äänipuheluksi. Videoyhteyttä ei siis muodosteta toisen tietämättä.



Ensimmäisiä merkkejä videopuheluiden saapumisesta WhatsAppiin saatiin jo viime joulukuussa. Asia nousi uudelleen pinnalle viime keväänä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.