Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomi esitteli todellisen tehoälypuhelimen – tällainen on Mi Note 2

Sami Koivunen

Xiaomi esitteli todellisen tehoälypuhelimen – tällainen on Mi Note 2
Kiinalainen Xiaomi on tänään julkaissut 5,7 tuuman Mi Note 2 -huippuälypuhelimen.

Mi Note 2 on varusteltu 2560×1440 pikselin näytöllä, Qualcomm Snapdragon 821 -järjestelmäpiirillä, 4070 milliampeeritunnin akulla (Quick Charge 3.0 -pikalataus), 22,56 megapikselin takakameralla (Sony IMX318 -sensori, f/2,0, 4K-videokuvaus ja EIS) ja kahdeksan megapikselin etukameralla. Muistivaihtoehtoja on kolme, mutta globaaliin myyntiin on tarkoitettu kuuden gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla varustettu versio. Teknisesti Mi Note 2 -älypuhelin onkin verrattavissa lähes mihin tahansa Android-älypuhelimeen.

Mi Note 2:ssa on Android 6.0 Xiaomin omalla MIUI 8 -käyttöliittymällä.

Ulkoisesti Mi Note 2:n vertailukohtana voisi olla Samsungin Edge-älypuhelimet. Edge-puhelimesta poiketen Mi Note 2:n takalasi tosin kaartuu etunäytön tavoin myös sivuille. Julkaisussa Xiaomi korosti Mi Note 2:n tukevan lisäksi erittäin kattavasti 4G-taajuuksia ja puhelimen käytön pitäisi onnistuakin esimerkiksi Suomessa erinomaisesti.


Mi Note 2 tulee myyntiin hopeisena ja mustana noin 475 euron (3499 juanin) hintaan.

Xiomin julkaisutilaisuuden tiedoista voi lukea tarkemmin MIUI-sivulta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja