Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomi esitteli todellisen tehoälypuhelimen – tällainen on Mi Note 2

Sami Koivunen

Xiaomi esitteli todellisen tehoälypuhelimen – tällainen on Mi Note 2
Kiinalainen Xiaomi on tänään julkaissut 5,7 tuuman Mi Note 2 -huippuälypuhelimen.

Mi Note 2 on varusteltu 2560×1440 pikselin näytöllä, Qualcomm Snapdragon 821 -järjestelmäpiirillä, 4070 milliampeeritunnin akulla (Quick Charge 3.0 -pikalataus), 22,56 megapikselin takakameralla (Sony IMX318 -sensori, f/2,0, 4K-videokuvaus ja EIS) ja kahdeksan megapikselin etukameralla. Muistivaihtoehtoja on kolme, mutta globaaliin myyntiin on tarkoitettu kuuden gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla varustettu versio. Teknisesti Mi Note 2 -älypuhelin onkin verrattavissa lähes mihin tahansa Android-älypuhelimeen.
Mi Note 2:ssa on Android 6.0 Xiaomin omalla MIUI 8 -käyttöliittymällä.

Ulkoisesti Mi Note 2:n vertailukohtana voisi olla Samsungin Edge-älypuhelimet. Edge-puhelimesta poiketen Mi Note 2:n takalasi tosin kaartuu etunäytön tavoin myös sivuille. Julkaisussa Xiaomi korosti Mi Note 2:n tukevan lisäksi erittäin kattavasti 4G-taajuuksia ja puhelimen käytön pitäisi onnistuakin esimerkiksi Suomessa erinomaisesti.

Mi Note 2 tulee myyntiin hopeisena ja mustana noin 475 euron (3499 juanin) hintaan.

Xiomin julkaisutilaisuuden tiedoista voi lukea tarkemmin MIUI-sivulta.
Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja