Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin Pokemon Go muuttuu Halloweeniksi

Manu Pitkänen

Näin Pokemon Go muuttuu Halloweeniksi
Mobiilipelaajien suosioon raketinlailla noussut Pokémon Go juhlistaa uuden kampanjan voimin lokakuun lopulla vietettävää Halloweenia. Kampanja kestää lokakuun 26. päivästä marraskuun 1. päivään saakka.

Yhdysvaltalaisen trick or treat -hengen mukaisesti Pokémon Go -pelaajille jaetaan aiempaa avokätisemmin karkkeja – ei oikeita, vaan peliin liittyviä virtuaalisia karkkeja. Pelaajaa palkitaan jokaista napattua Pokémonia kohden kuudella karkilla ja professoriltakin saa tuplasti enemmän karkkia jokaista siirrettyä hahmoa kohden. Mukana liikkuvalta Pokémonilta saa myös normaalia tiheämpään tahtiin karamelleja.

Pelottelu kuuluu myös olennaisena osana Halloweenin viettoon, joten Zubatin, Golbatin, Gastlyn, Haunterin, Gengarin, Drowzeen ja Hypnon esiintymistiheyttä on nostettu sesongin ajaksi normaalia suuremmaksi.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja