Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pixel murskattiin nopeustestissä jälleen iPhonen toimesta

Puhelinvertailu


Applen älypuhelimet ovat vuosi toisensa jälkeen tarjonneet huipputason suorituskykyä. Tästä kiitos kuuluu paitsi Applen suunnittelemalle järjestelmäpiirille, mutta erityisesti suorituskyvystä kaiken irtiottavalle iOS:lle.

Google on kuitenkin julkaissut ensimmäisen oman puhelimensa, jonka on tarkoitus ottaa irti kaikki Androidista. Olemme jo yhdessä testissä todenneet iPhone 7:n nopeammaksi, mutta PhoneBuffin uusi testivideo laittaa huippulaitteet uudestaan vastakkain, joten katsastetaan saadaanko Pixelistä tällä kertaa voittaja.

Valitettavasti Googlelle Pixel XL:llä ei ole tälläkään kertaa mitään saumoja. Sovellusten avaaminen ja niissä toimintojen tekeminen on vain yksinkertaisesti nopeampaa Applen laitteella. Ero on niin valtava, joten se tulee varmaankin pitkälti iOS:n optimoinnista, koska on vaikea nähdä näin suurta eroa itse piirien suorituskyvyssä.

Olipa niin tai näin, niin iPhone 7 (Plus) on sukkelampi arkikäytössä.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja