Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung pakottaa kuluttajat palauttamaan Note7:t uudella tavalla

Puhelinvertailu

Samsung pakottaa kuluttajat palauttamaan Note7:t uudella tavalla
Samsungin katastrofi Note7-laitteiden kanssa vaikuttaa olevan pitkälti ohi, mutta markkinoilla on vielä palauttamattomia ja käytössä olevia laitteita, jotka ovat vaaraksi käyttäjille ja muille. Itseasiassa vielä jokin aika sitten laitteiden määräksi arvioitiin jopa miljoona kappaletta, joten selvästi lisätoimet on hyvä ottaa käyttöön.

Niinpä Samsung onkin alkanut säädellä päivityksillä Galaxy Note7 -laitteiden toimintaa. Tällä toivotaan vaikuttavan pakottavasti käyttäjien palauttamistarpeeseen. Ilmeisesti joillekin pelkkä tulipalon vaara ei ole tarpeeksi.

Samsung säätää Note7:n akkuvarauksen maksimitason 60 prosenttiin tavallisesta. Tämä vähentää räjähtämisen riskiä, mutta varmasti myös saa käyttäjät ärsyyntymään ja toivottavasti palauttamaan laitteensa.

Päivitys saapuu Note7-laitteisiin kuluvan kuun viimeinen päivä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.