Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vinettäminen loppuu nyt kokonaan

Manu Pitkänen

Vinettäminen loppuu nyt kokonaan
Säästökuurin aloittanut mikroblogialusta Twitter on päättänyt lopettaa Vine-videopalvelun mobiilisovellusten kehittämisen. Vinen avulla käyttäjät pystyivät tekemään lyhyitä videoklippikoosteita ja jakamaan niitä sosiaalisessa mediassa.

Vuonna 2013 avatun Vinen avulla Twitter yritti laajentua teksti- ja kuvapohjaisesta viestinnästä videoihin ja onnistuikin siinä ihan kohtuullisesti. Twitter ei kuitenkaan saanut Vinen taloutta kannattavaksi, minkä takia sovellusten kehittäminen ja jakelu sovelluskaupoissa aiotaan lopettaa tulevien kuukausien aikana. Vinen verkkosivu säilyy sovellusten lopettamisesta huolimatta, joten kolmen vuoden aikana tuotettua sisältöä ei heitetä romukoppaan.

Palvelun lopettaminen ei vaikuta Twitterin videojakomahdollisuuksiin tai Periscopen toimintaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.