Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus julkaisi uuden esiversion käyttöjärjestelmästään OnePlus 3:lle

Puhelinvertailu

OnePlus julkaisi uuden esiversion käyttöjärjestelmästään OnePlus 3:lle
OnePlussan oma OxygenOS-käyttöjärjestelmä on saanut uuden version tänään. Kiinalaisyhtiö julkaisi Androidiin pohjautuvasta käyttöjärjestelmästään uuden beetaversion, joka tuo korjauksia ja uudistuksia moniin ominaisuuksiin.

Avoimessa beetatestauksessa olevan 3.5.5-version voi ladata itse kukainenkin nyt, mutta on hyvä huomioida, että kyse on testiversiosta, vaikka se onkin valmis julkiseen testaukseen. Uusi versio pohjautuu Androidin kuutosversioon eli Marshmallow'hin.

OnePlussan muutoslistan mukaan uudistuksiin lukeutuu FileDash-tiedostonjako, launcherin ulkonäkövalinnat, Googlen karttojen integrointi viesteihin, uusi puhelinsovelluksen ulkoasu, mahdollisuus yksilöityihin soittoääniin, kontaktikohtainen soittohistoria sekä uusi OnePlus Community -sovellus. Lisäksi tietysti ongelmia on korjattu ja yleistä vakautta parannettu.

Lisätietoja päivityksestä löytyy OnePlussan keskustelualueelta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja