Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen uutuuspuhelin päihittää myynnissä edellisen Nexus-puhelimen

Matti Vähäkainu

Googlen uutuuspuhelin päihittää myynnissä edellisen Nexus-puhelimen
Googlen ensimmäinen oma puhelin on ollut aikaisempia Nexus-laitteita suositumpi uusien puhelinten tilaajien keskuudessa. Yhtiö on tietysti panostanutkin laitteeseen Nexus-laitteita enemmän, sillä tällä kertaa rahat tulevat pääosin omaan taskuun, kun aiemmin voitot on jaettu puhelimen valmistajien taskuun.

Sovellusdataa tutkiva AppBoy on tutkinut yli 100 miljoonan laitteen tietoja ja selvittänyt, että lokakuun lopulla Pixel oli 0.0016 prosenttia ja Pixel XL 0.0020 prosenttia laitteista. Vaikka numerot vaikuttavat minimaalisilta – ja sitä ne ovatkin Applen ja Samsungin huippulaitteisiin verrattuna – niin edelliseen Nexus-laitteeseen verrattuna luvut ovat selkeä parannus.

Nexus 6P -mallia saapui markkinoille sama määrä kaksi viikkoa julkaisun jälkeen, kun nyt mitattuun aikana Pixelit olivat markkkinoilla vain viikon. Lisäksi Googlella ja sen operaattorikumppani Verizonilla on ollut ongelmia laitteiden toimitusten kanssa. Niinpä voisi olettaa, että tahti pysyy hyvänä erityisesti kun toimitukset ja varastot saadaan kuntoon.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja