Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Helppoa tietoturvaa: LastPassin saa ilmaiseksi myös älypuhelimeen

Manu Pitkänen

Helppoa tietoturvaa: LastPassin saa ilmaiseksi myös älypuhelimeen
Kirjautuminen useille verkkosivuille on varsin työlästä, varsinkin jos haluaa pitää tietoturvastaan huolen ja käyttää jokaiseen palveluun eri salasanaa. Ongelmaa helpottamaan on kehitetty salasanaholvipalveluita, jotka muistavat salasanat käyttäjän puolesta.

Palveluita voidaan kuitenkin käyttää useilla eri laitteilla, kuten tietokoneella, puhelimella ja tabletilla, joten samaa salasanaholvia olisi mukava käyttää muutenkin kuin tietokoneella. LastPass on ollut saatavilla tietokonekäyttäjillä ilmaiseksi, mutta sen käyttö mobiililaitteilla on vaatinut maksullisen Premium-tilauksen hankintaa. Tuoreen päivityksen myötä LastPass on kuitenkin nyt saatavilla ilmaiseksi myös älypuhelimiin ja tabletteihin.

LastPass on saatavilla yleisimpiin selaimiin Windowsille, Macille, Linuxille sekä Androidille, iOS:lle ja Windows Phonelle.

Premium-tilaus ei ole kuitenkaan häviämässä kokonaan, vaan tilaajille tarjotaan edelleen lisäominaisuuksia, joita ei ilmaisversioon kuulu.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja