Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple yllättää nostalgisella iPhone-värivaihtoehdolla?

Puhelinvertailu

Apple yllättää nostalgisella iPhone-värivaihtoehdolla?
Apple julkaisi tänä syksynä pitkästä aikaa mustan iPhonen. Vuosien jälkeen mustasta Jet Black -värivaihtoehdosta tulikin tietysti supersuosittu ja se myytiin ennätysajassa loppuun. Nyt huhut kertovat, että tulossa voi olla uusi suosikkiväri.

Macotakaran mukaan tulossa on valkoinen väriversio. Jet Blackin nimeämistä mukaillen värivaihtoehdon nimi on Jet White. Tämä viittaa siihen, että kyse on kiiltävästä pinnasta, kuten mustassa Jet Blackissä.

Apple ei ole pitkään aikaan julkaissut todellista valkoista mallia, vaan puhelimet ovat olleet pitkälti metallinhohtoisia. Viimeksi vastaavanlaisen kiiltävän valkoisen iPhonen sai iPhone 5c -mallin muodossa. Ennen iPhone 5 -mallia valkoiset iPhonet olivat tosin tavallinen näky, joten nostalgia-arvoa kiiltävän valkoiselta puhelimelta varmasti löytyy samaan tapaan kuin mustalta Jet Blackiltä.

Ei kuitenkaan vielä kannata alkaa säästää valkoista versiota varten, sillä on hyvä huomioida, että kyseessä on vain huhu, joka kannattaa ottaa tässä vaiheessa varauksella. Mikäli valkoinen malli on totta, niin se voi näyttää erittäinkin hyvältä, kuten yllä oleva Redditissä jaettu kuva kustomoidusta mattavalkoisesta kuoresta esittää.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja