Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin lähetät GIF-kuvia WhatsAppilla

Manu Pitkänen

Näin lähetät GIF-kuvia WhatsAppilla
WhatsApp on lisännyt tuen GIF-kuvien lähettämiselle pikaviestipalvelunsa iOS-sovellukseen. Ominaisuuden käyttö vaatii tuoreimman sovellusversion lataamisen App Storesta.

Uusimmassa versiossa GIF-animaatioita voi tehdä itse kuvaamistaan videoista, mutta animaatioiden pituus on rajoitettu kuuteen sekuntiin. Suoraviivaisen konvertoinnin lisäksi animaatioihin voi lisätä omia muokkauksia, kuten piirrustuksia ja emoji-kuvia. Mikäli omista videoista ei löydy materiaalia GIF-kuviksi, niin kuvia voi myös kopioida verkosta (pelkkä kopio-liitä-toimii, joten kuvia ei tarvitse tallentaa ja lisätä sen jälkeen viestin liitteeksi). iPhonen Live Photos -kuvia voi myös jakaa GIF-animaatioina, kunhan vain lisää kuvan viestiin GIFfinä.

WhatsApp tukee myös GIF-näppäimistöjä, joten kuvia voi myös hakea Giphyllä, iGIFillä tai vaikkapa Gboardilla.

Android-sovelluksen vakaa versio ei tue vielä GIF-kuvia, mutta tuki löytyy beta-versiosta, joten ominaisuus on tulossa Android-käyttäjillekin todennäköisesti hyvin pian.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja