Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung paljasti jo Galaxy S8:n sisältämän uuden ominaisuuden

Manu Pitkänen

Samsung paljasti jo Galaxy S8:n sisältämän uuden ominaisuuden
Samsung aikoo haastaa Applen Sirin, Microsoftin Cortanan sekä Googlen kehittämän Google Assistantin Galaxy S8:n myötä esiteltävällä uudella tekoälypalvelulla, kertoo Reuters.

Samsung ei kommentoinut tarkemmin Galaxy-älypuhelimiin saapuvasta tekoälyavustajasta, mutta lupasi sen mahdollistavan kolmansien osapuolien kehittämien palveluiden yksinkertaisen käytön. Palvelu aiotaan siis avata sovelluskehittäjien käyttöön, kuten Applekin teki tänä syksynä. Samsung osti lokakuussa puheohjattavaa tekoälypalvelua kehittäneen Viv Labsin, jonka perustajat perustivat aikoinaan myös Applen Sirin.

Kilpailijoihin verrattuna Samsungilla on yksi selkeä vahvuus tekoälyn hyödyntämisen saralla: laaja tuoteportfolio erilaisia laitteita. Samsungin pitäisi siis pystyä hyödyntämään omaa tekoälyään suhteellisen helposti niin puhelimissa, jääkaapeissa, pesukoneissa kuin pölynimureissakin. Apple, Microsoft ja Google joutuvat tukeutumaan ulkopuolisiin laitevalmistajiin, jotta ne saavat omat palvelunsa levitettyä laajasti IoT-laitteisiin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.