Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp kopioi ominaisuuden Snapchatista

Manu Pitkänen

WhatsApp kopioi ominaisuuden Snapchatista
Facebook ei ole onnistunut luomaan menestyvää Snapchat-kloonia, joten yhtiö on siirtynyt hiljalleen uusien sovellusten kehittämisestä Snapchatissä toimiviksi ideoiksi todettujen ominaisuuksien kopioimiseen. Esimerkiksi WhatsAppiin tuloillaan oleva uusi ominaisuus muistuttaa paljon Snapchatin Snap-päivityksiä.

WhatsAppissa on pitkään pystynyt kirjoittamaan statuksia, joilla viestitään kontakteille tämänhetkisestä tilasta. Luovalle ilmaisulle ei ole kuitenkaan annettu paljoa tilaa, sillä päivitykset ovat olleet tekstimuotoisia. Tulevaisuudessa omaa statusta voi päivitellä myös valokuvilla tai videoilla, kertoo BGR-verkkosivusto.

Pikaviestipalvelun Android- ja iOS-sovellusten beta-versioon lisätty uusi Status-välilehti soitettujen puheluiden ja viestihistorian väliin, minkä kautta omia tilapäivityksiä voi tehdä. Sovelluksista löytyy myös vasemmasta laidasta uusi kameravälilehti, jonka kautta on mahdollista ottaa valokuvia. Tilapäivityksiä ei voi ainakaan tällä hetkellä poistaa, eikä niitä voi myöskään määrätä tuhottavaksi asetetun ajan jälkeen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja