Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung toivoo uuden Galaxy S7 -värivaihtoehdon piristävän myyntiä

Puhelinvertailu

Samsung toivoo uuden Galaxy S7 -värivaihtoehdon piristävän myyntiä
Samsung on odotetusti tuonut markkinoille uuden Galaxy S7 -mallin. Kyseessä on uusi värivaihtoehto, jonka avulla Samsung toivoo piristävänsä hieman älypuhelinmyyntiä.

Korealaisjätin älypuhelinmyynti on ollut luonnollisesti huippusurkeaa katastrofaalisen Note7-julkaisun jälkeen. Galaxy-linjaston huippulaitteita voidaan joutua odottamaan kenties jopa odotettua pidempään, joten jotain piristysruisketta yhtiön kaipaa.

Nyt esitelty värivaihtoehto on pinkki, joka täydentää aiempaa viiden värin valikoimaa. Toistaiseksi väriversio löytyy vain Samsungin koreankielisiltä sivuilta, joissa se on varattu ainoastaan Galaxy S7 -perusmallin 32 gigatavun versiolle. Hintaeroa ei ole muihin värimalleihin.

Tässä vaiheessa ei ole tietoa milloin yhtiö laajentaa uuden mallin saatavuutta Eurooppaan ja Suomeen tai onko tulossa myös pinkki edge-malli.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja