Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung aloitti Android Nougatin testauksen

Manu Pitkänen

Samsung aloitti Android Nougatin testauksen
Samsung on odotetusti aloittanut Android 7.0 Nougatin julkisen beta-testaamisen Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -älypuhelimilla. Samsung aloitti ohjelmistojensa julkisen beta-testauksen viime vuonna.

Nougat-käyttöjärjestelmän beta-versiota ei kuitenkaan pysty lataamaan kuka tahansa Galaxy S7:n tai S7 edgen omistaja, vaan testaus on rajoitettu ainoastaan Yhdysvaltoihin, Isoon-Britanniaan ja Etelä-Koreaan. Myöhemmin mukaan otetaan myös Kiina. Edellä mainitut aluerajoitukset huomioiden, uutta käyttöjärjestelmää pääsee testaamaan kunhan puhelimeen asentaa Galaxy Beta Program-sovelluksen.

Testauksesta kiinnostuneet valitaan mukaan rekisteröitymisjärjestyksessä, joten mitä nopeammin mukaan hakee, sitä nopeammin pääsee käyttöjärjestelmää myös testaamaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja