Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp vahvistaa tietoturvaa – Ottaa uuden tunnistautumistavan käyttöön

Manu Pitkänen

WhatsApp vahvistaa tietoturvaa – Ottaa uuden tunnistautumistavan käyttöön
WhatsApp on ottanut käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen Android- ja Windows Phone -sovellusten uusimmissa beta-versioissa. Ominaisuuden tarkoituksena on parantaa käyttäjien tietoturvaa.

Ainakin beta-versioissa kaksivaiheinen tunnistautuminen pitää kytkeä erikseen päälle, joten käyttäjiä ei varsinaisesti pakoteta käyttämään sitä. Tunnistautuminen toimii käytännössä niin, että käyttöönoton yhteydessä WhatsAppille kerrotaan kuusinumeroinen koodi, jota sovellus kysyy aina kun kirjaudut WhatsAppiin uudella laitteella. WhatsApp pyytää myös sähköpostiosoitetta, jonne lähetetään uusi varmistuskoodi mikäli satut unohtamaan koodisi.

Mikäli rikolliset onnistuvat kloonaamaan puhelimen, eivät he pääse käsiksi käyttäjän WhatsAppiin ilman kaksivaiheisen tunnistautumisen salasanaa. Ominaisuuden käyttö voi siis olla ihan fiksua, vaikka se aiheuttaakin ylimääräistä vaivaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.