>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin lisättiin tuki videopuheluille

Manu Pitkänen

Kaivattu ominaisuus tulee vihdoin WhatsAppiin
WhatsAppilla ei ole ollut tapana turhaan hötkyillä uusien ominaisuuksien lisäämisen kanssa – ei vaikka ne kuuluisivat keskeisimpien kilpailijoiden ydinpalveluihin. Tämän takia WhatsAppin käyttäjien on pitänyt odottaa vuoden 2016 loppuun saakka ennen kuin he pääsevät soittamaan videopuheluita keskenään.

Blogissaan WhatsApp kertoo aktivoivansa videopuheluominaisuuden sovelluksissaan tulevien päivien aikana. Ominaisuus on tulossa Androidille ja iOS:lle, mutta niiden lisäksi myös Windows Phonelle.

Käyttöönottoa aiotaan todennäköisesti porrastaa, sillä WhatsAppilla on yli miljardi aktiivista käyttäjää. Mikäli kaikki saisivat ominaisuuden heti käyttöön, saattaisi videopuheluille varattu palvelinkapasiteetti osoittautua riittämättömäksi hyvinkin nopeasti.

WhatsAppiin lisättiin tuki äänipuheluille keväällä 2015.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.