>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen Super Mario -peli julkaistaan iPhonelle pian

Manu Pitkänen

Ensimmäinen Super Mario -peli julkaistaan iPhonelle pian
Nintendo julkaisee iPhone 7:n esittelytilaisuudessa ensimmäisen kerran nähdyn Super Mario Run -mobiilipelin joulukuun 15. päivänä. Peli on saatavilla ainakin aluksi vain iPhonelle ja iPadille.

Super Mario Runia voi pelata rajoitetusti ilmaiseksi, mutta koko peliin käsiksi pääseminen maksaa 9,99 dollaria. Mobiilipeleille tyypillistä maksa itsesi voittoon -tyylistä Nintendo haluaa kuitenkin pysytellä kaukana, joten mikromaksuja peliin ei aiota lisätä.

Erilaisia pelitiloja Super Mario Runista löytyy yhteensä kolme kappaletta. Ensimmäinen tila muistuttaa eniten klassista Super Mariota, eli ajatuksena on selvittää tie kentän loppuun keräten samalla kolikoita ja pelastaa prinsessa Peach. Toisessa pelitilassa kerätään kavereiden tai muiden pelaajien kanssa kilpaa kolikoita. Viimeisessä pelitilassa ajatuksena on rakentaa oma Toad-valtakunta muissa pelitiloissa hankittujen kolikoidena avulla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.