Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä ihmettä, Samsung tuomassa Note7:n markkinoille kolmannen kerran?

Matti Vähäkainu

Mitä ihmettä, Samsung tuomassa Note7:n markkinoille kolmannen kerran?
Samsungin surkuhupaisat akkuongelmat johtivat älypuhelinmyynnin valtavaan laskuun ja siitä seurasi yhtiölle valtaisa tappio. Nyt pari kuukautta myöhemmin tapauksen on odotettu olevan pitkälti ohi ja Samsung on keskittynyt tulevaisuuteen jopa paljastaen tietoja tulevista huippulaitteista.

Nyt tiedot Koreasta kuitenkin kertovat, että Galaxy Note7:n taru ei olisikaan loppu. The Investorin mukaan Samsung puuhaa yhä korjattujen Note7-laitteiden parissa ja aikoo tuoda niitä markkinoille kenties alkuvuodesta.

Lähteet kertovat, että virallista päätöstä toiseen kertaan korjattujen laitteiden myynnistä ei ole vielä tehty, mutta on todennäköistä, että Note7 saapuu kuluttajamarkkinoille kolmannen kerran ensi vuonna. Laitteita tullaan myymään näiden tietojen mukaan lähinnä kehittyvillä markkinoilla, kuten Vietnamissa ja Intiassa.

Tiedot kannattaa ottaa kuitenkin varauksella, sillä tässä vaiheessa kyse on vain huhusta. Lisäksi olisi erittäin uhkarohkea tempaus Samsungilta tuoda valtavia tappioita ja brändin imagolle suuren karhunpalveluksen tehnyt laite takaisin myyntiin. Syystäkin voisi luulla, että Samsung olisi kirjannut tappiot ja siirtynyt eteenpäin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.