Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung laajenee uuden sukupolven tekstiviesteihin

Manu Pitkänen

Samsung laajenee uuden sukupolven tekstiviesteihin
Samsungin yrityskaupat eivät jääneet pelkkään Harmaniin, vaan yhtiö on hankkinut lisäksi Rich Communications Services -liiketoiminnot (RCS) kanadalaiselta NewNet Communication Technologiesilta.

RCS on käytännössä uuden sukupolven matkaviestinteknologia, jonka avulla tavanomaisiin puheluihin ja tekstiviesteihin pystytään lisäämään vastaavista Internet-pohjaisista viestipalveluista tuttuja ominaisuuksia. Esimerkiksi WhatsAppissa näkee milloin keskustelukontakti on kirjoittamassa vastausviestiä tai milloin hän on lukenut viestisi. RCS-teknologian ansiosta vastaavat ominaisuudet voitaisiin tekstiviesteihin.

Voisi tietysti kysyä, että miksi RCS:ää pitäisi kehittää, kun nettipohjaiset palvelut pystyvät jo samaan. RCS-viestien etuna on kuitenkin se, että viestinvälitys on SMS:n tavoin riippumaton päätelaitteista ja sovelluksista: viesti menee perille, vaikka keskustelukumppanit käyttäisivät eri viestisovelluksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.