Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Todellisuus laajenee: Apple aikoo sisällyttää uuden teknologian myös iPhonen kameraan

Manu Pitkänen

Todellisuus laajenee: Apple aikoo sisällyttää uuden teknologian myös iPhonen kameraan
Apple aikoo lisätä iPhonen kamerasovellukseen laajennettua todellisuutta hyödyntäviä ominaisuuksia, kertoo Business Insider. Aiemmin tällä viikolla Bloomberg uutisoi tiedoista, joiden mukaan Apple kehittäisi laajennettua todellisuutta hyödyntäviä älylaseja.

Business Insiderin artikkelissa ei mainita selvästi, että miten Apple aikoisi hyödyntää laajennettua todellisuutta kamerasovelluksessa käytännössä. Artikkelissa puhutaan pikemminkin objektin- ja kasvojentunnistuksesta, joka liittyy vahvemmin konenäkötekniikkaan, jota toisaalta kyllä tarvitaan myös laajennetun todellisuuden sovelluksissa. Konenäön ansiosta iPhonen kamera voisi kyetä säätämään kuvausasetukset kohteen kannalta optimaalisiksi.

Kohteentunnistusta voidaan hyödyntää esimerkiksi kuvauskohdetta seuraavan automaattitarkennuksen kehittämisessä.Joka tapauksessa Applen tavoitteena on lopulta avata kehittämänsä teknologia sovelluskehittäjien käyttöön, kertoo Business Insider. Apple on parin viime vuoden aikana tehnyt aktiivisesti yritysostoja laajennetun todellisuuden saralla. Huomattavin yrityskauppa lienee saksalaisen Metaion osto keväällä 2015.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja