Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämä piiri tulee seuraaviin huipputason Android-puhelimiin

Manu Pitkänen

Tämä piiri tulee seuraaviin huipputason Android-puhelimiin
Mobiilipiirisuunnittelija Qualcomm on paljastanut valmistuttavansa seuraavan sukupolven Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin Samsungin 10 nanometrin tuotantotekniikalla.

Samsung kertoi jo lokakuussa uuden tuotantoprosessinsa keskeisimmät parannukset 14 nanometrin tekniikkaan nähden: transistoritiheys paranee 30 prosentilla ja suorituskyky paranee 27 prosentilla tai vaihtoehtoisesti piirin virrankulutus alenee 40 prosentilla (suorituskyvyn pysyessä samana). Teknisten edistysaskeleiden ansiosta ensi vuoden huippupuhelimien akkukeston voidaan ennakoida paranevan nykyisestä.

Qualcomm ei halunnut vielä paljastaa Snapdragon 835:n teknisiä ominaisuuksia, joten vielä ei päästä vertailemaan sitä Snapdragon 821:een. Ensimmäisten Snapdragon 835:tä käyttävien mobiililaitteiden arvioidaan saapuvan markkinoille vuoden 2017 alkupuoliskon aikana. Sen verran Qualcomm kuitenkin kertoi, että Snapdragon 835 tulee tukemaan uutta Quick Charge -latausteknologiaa, jonka luvataan lataavan akun puolilleen noin 15 minuutissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja