Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kiistää tiedot: Galaxy S7 ei räjähdä

Manu Pitkänen

Samsung kiistää tiedot: Galaxy S7 ei räjähdä
Galaxy Note 7:n myynnin lopettamisen jälkeen verkossa on liikkunut tietoja muutamista tapauksista, joissa Galaxy S7 -älypuhelimet olisivat syttyneet palamaan. Tällaisia tilanteita on tullut vastaan esimerkiksi Filippiineillä ja Kanadassa.

Samsungin mukaan sen tietoon ei ole kuitenkaan tullut sellaisia tapauksia, joissa Galaxy S7 tai sen jokin sisarmalli olisi vahingoittunut sisäisen akkuvian takia. Yhtiön havaintojen mukaan puhelimien vahingoittumiset ovat johtuneet ulkoisista tekijöistä. Samsungilla ei ole kuitenkaan tietoa viimeaikaisista onnettomuuksista, eikä se voi ilman tarkempia tutkimuksia kommentoida niiden taustalta löytyviä syitä.

Ainakin toistaiseksi Samsung pitää Galaxy S7 -älypuhelimia turvallisina laitteina.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja