Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näillä keinoilla Trump aikoo tuoda iPhonen valmistuksen Yhdysvaltoihin

Manu Pitkänen

Näillä keinoilla Trump aikoo tuoda iPhonen valmistuksen Yhdysvaltoihin
Yhdysvaltojen presidentinvaalit voittanut Donald Trump kertoo The New York Timesin haastattelussa käyneensä valintansa jälkeen puhelinkeskustelut Applen toimitusjohtaja Tim Cookin ja Microsoftin perustaneen Bill Gatesin kanssa.

Monet yritykset ovat siirtäneet vuosien saatossa tuotantoaan Yhdysvalloista palkkakustannuksiltaan edullisempiin maihin, kuten Kiinaan. Trumpin vaalikampanjan yksi isoista teemoista oli näiden tuotannollisten työpaikkojen palauttaminen Yhdysvaltoihin. Trump kertoo toteuttavansa suunnitelmansa leikkaamalla yritysten verotusta ja purkamalla säännöstelyä, joka estää yrityksiä toimimasta tehokkaasti Yhdysvalloissa.

Kysymys nousi esiin Tim Cookin kanssa käydyssä keskustelussa ja Trump haluaisi Applen perustavan useita tehtaita Yhdysvaltoihin. Cook kertoi ymmärtävänsä Trumpin tavoitteita.

Talousjulkaisu Nikkei Asia Review kertoi viime viikolla Applen ryhtyneen jo kesällä selvittämään yhteistyökumppaneidensa kanssa mahdollisuuksia siirtää tuotantoa Aasiasta Yhdysvaltoihin. Applen tärkein sopimusvalmistaja, Foxconn, on tutkinut mahdollisuutta, mutta esimerkiksi Pegatron pitää hanketta aivan liian kalliina toteutettavaksi. Nikkeille puhuneen lähteen mukaan iPhonen kokoonpano Yhdysvalloissa maksaisi tuplasti enemmän kuin Aasiassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.