Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhut kiihtyvät: Galaxy S8:aan tulossa kovat speksit

1
Manu Pitkänen

Huhut kiihtyvät: Galaxy S8:aan tulossa kovat speksit
Galaxy Note 7:n jäätyä käytännössä paperijulkaisuksi, ovat odotukset Galaxy S8:n suhteen tavallista suuremmat. Mikäli Weibossa liikkuvat huhut pitävät paikkansa, aikoo Samsung täyttää kovimmatkin odotukset ainakin muistin osalta.

Huhujen mukaan Galaxy S8:aan olisi tulossa peräti kuusi gigatavua käyttömuistia ja tallennustilan osalta vaihtoehtoja on tarjolla 256 gigatavuun saakka. Galaxy S7:ssä käyttömuistia löytyy neljä gigatavua ja tallennusmuistia on tarjolla 32 gigatavua.

Mikäli Samsung aikoo tarjota lippulaivapuhelimestaan useita eri tallennustilavaihtoehtoja, saattaa yhtiö jälleen päätyä poistamaan muistikorttipaikan puhelimen ominaisuuslistasta. Samsung poisti muistikorttipaikan Galaxy S6:sta, mutta julkisen valituksen jälkeen lisäsi sen Galaxy S7:ään. Applen iPhone-puhelimista muistikorttipaikkaa ei löydy.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
536294 (vahvistamaton)

1

Nollauutinen. Jos Samsung haluaa lisätä muistia seuraavaan lippulaivaansa on seuraava mahdollinen muistikapasiteetti 6GB. En ole nähnyt missään 5GB muistia sisältävää puhelinta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja