Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 3T:n myynti alkoi tänään Suomessa

Manu Pitkänen

OnePlus 3T:n myynti alkoi tänään Suomessa
OnePlus 3T:n myynti Euroopassa on alkanut tänään virallisesti. Suomessa nopeimmat ja innokkaimmat pääsivät käsiksi uutuuspuhelimeen jo viime viikolla Elisa Kulma -myymälässä järjestetyssä tapahtumassa.

Kuten kesällä markkinoille saapunutta OnePlus 3:a, myydään myös OnePlus 3T:tä Elisan jälleenmyyntikanavissa merkin oman verkkokaupan lisäksi. Myynnin vauhdittamisen toivossa pääkaupungin suurimpiin kauppakeskuksiin on avattu lisäksi OnePlus Popup -myymälöitä, joista puhelimen voi käydä ostamassa omakseen.

Elisan mukaan OnePlus 3 on ollut elokuusta lähtien kuluttajapuolella sen myydyin älypuhelinmalli, joten odotukset päivitetyn 3T-mallin suhteen ovat varmasti korkealla. Hintaa 64 gigatavun OnePlus 3T:llä on 439 euroa (128 GB:n versiolla 479 euroa). Tekniset tiedot ja tärkeimmät erot OnePlus 3:een löytyvät Puhelinvertailun aiemmin julkaistusta artikkelista.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.