Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hill Climb Racing 2 julkaistiin Androidille

Manu Pitkänen

Suomalainen hittipeli sai jatko-osan – Hill Climb Racing 2
Oululaisen Fingersoftin vuonna 2012 julkaisema Hill Climb Racing -mobiilipeli on saanut jatko-osan. Osuvasti Hill Climb Racing 2:ksi nimetty peli on toistaiseksi saatavilla ainoastaan Androidille, mutta iOS-peli aiotaan julkaista joulukuussa.

Fingersoft on muuttunut yhtiönä ja sen resurssit ovat kasvaneet hurjasti puoli miljardia latauskertaa keränneeseen Hill Climb Racing -pelin kehitysaikoihin verrattuna, mutta siitä huolimatta mäkiautoilupelin alkuperäinen tunnelma on saatu säilytettyä myös jatko-osassa. Graafinen ilme on kuitenkin jatko-osassa hieman viimeistellympi.

Suurin Hill Climb Racing 2:een lisätty uusin ominaisuus on tuki asynkroniselle moninpelille, jonka ansiosta kaveripiirin sisällä voidaan kisata kuka onnistuu läpäisemään 30 erilaista rataa kaikkein nopeimmin. Omia pelihahmoja ja autoja voi luonnollisesti edelleen räätälöidä omaan makuun sopiviksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja