Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Odottaako Apple seuraavasta iPhonesta taas hittiä? Hamstraa lisää tuotantoa itselleen

Manu Pitkänen

Odottaako Apple seuraavasta iPhonesta taas hittiä? Hamstraa lisää tuotantoa itselleen
Apple on pyytänyt aasialaisia komponenttivalmistajiaan kasvattamaan OLED-näyttöjen tuotantokapasiteettia, kertoo Wall Street Journal. Applen kiikarissa kerrotaan olevan erityisesti ohuet paneelit, joiden resoluutio olisi korkeampi kuin Samsungin Galaxy-älypuhelimissa.

Samsungin Galaxy S7 -älypuhelimen 5,1 tuuman näytön resoluutio on 2560 x 1440 pikseliä, joten Wall Street Journalin lähteiden tiedoista voidaan päätellä, että Apple ainakin pohtii mahdollisuutta lisätä iPhoneen tätäkin tarkempi näyttö. Apple ei ole perinteisesti kilpaillut pikseleiden, megatavujen tai gigahertsien määrissä, joten QHD-tarkkuuden ylittävän näytön lisääminen tulevaan iPhoneen tuntuu jossain määrin oudolta ajatukselta.

Oudoillekin valinnoille voi löytyä järkevä selitys. Ensi vuonna vietetään nimittäin iPhonen kymmenvuotisen taipaleen juhlavuotta ja Apple saattaa julkaista sen kunniaksi jonkinlaisen juhlavuosimallin, joka edustaa Applen osaamisen terävintä kärkeä kaikilla osa-alueilla. Juhlamallin kohdalla tarkka ja kaareva OLED-näyttö voisi tulla kysymykseen.Vaikka OLED-tekniikkaa on tarkoitus käyttää vain yhdessä ensi vuonna esiteltävässä iPhone-mallissa, voi sille löytyä odottamattoman paljon kysyntää ja komponenttitoimittajien on oltava valmiita reagoimaan siihen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja