Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pac-Maniä voi pelata kavereita vastaan myös Facebook Messengerissä

Manu Pitkänen

Pac-Maniä voi pelata kavereita vastaan myös Facebook Messengerissä
Pikaviestisovellusten osalta ajanhenki on ollut Aasian markkinoilla jo pitkään se, että viestisovellukset ovat paljon enemmän kuin vain viestisovelluksia: niillä voi tehdä melkein mitä tahansa. Ajatus on tarttunut myös länsimaissa dominoiviin palveluntarjoajiin, kun ne ovat yrittäneet keksiä uusia tapoja saada ihmiset viettämään enemmän aikaa sovellusten parissa.

Trendi näkyy käytännössä esimerkiksi Facebook Messengerissä, johon on nyt lisätty pieniä HTML5-pohjaisia minipelejä. Kyseisiä pelejä voi pelata kaverin kanssa keskustelun lomassa. Koska pelit on toteutettu HTML5-tekniikalla, latautuvat ne nopeasti ruudulle, eikä niitä tarvitse natiivisovellusten tavoin asentaa puhelimeen.

Tällä hetkellä Messengerin käyttäjät voivat haastaa kavereitaan yhteensä 17 Instant Games -pelissä, mutta valinnanvaraa on tulossa myöhemmin lisää. Listalta löytyy esimerkiksi Pac-Man, Galaga, Space Invaders ja Track & Field (100 metrin juoksu).

Tänä syksynä minipelit ovat tulleet myös Telegramiin ja Applen Viestit-sovellukseen.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja