>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony julkaisi Android Nougat -päivityksen huippupuhelimelleen

Manu Pitkänen

Sony julkaisi Android Nougat -päivityksen huippupuhelimelleen
Sony on aloittanut Android 7.0 Nougat -ohjelmistopäivityksen jakelun Xperia X Performance -älypuhelimille. Julkaisua edelsi lyhyt julkinen beta-testausjakso.

Päivitys tulee saataville porrastetusti ja alueittain, joten ei kannata ihmetellä vaikka oma puhelin ei uusinta ohjelmistoversiota vielä löytäisikään. Sony paljasti jo elokuun lopulla, mitkä sen puhelimista tulevat saamaan Nougat-päivityksen. Esimerkiksi Xperia Z3+ saa Nougat-päivityksen, mutta toisaalta Xperia Z3:a ja Xperia Z3 Compactia ei päivitetä.

Aiemmin Nougat-päivitys on julkaistu muun muassa LG:n G5- ja V20-älypuhelimille. Samsung ei ole vielä päivittänyt huippumallejaan Nougatiin, joskin se on jo aloittanut päivityksen julkisen testaamisen muutamissa maissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.